Idag blev den Ananaspaj

Längtar tills imorn kväll då vi ska hugga in på dessa solgula läckerheter. Jumna och med vanlijglass till blir det riktigt mumisgt!


Det blev en paj

Jag kände för att göra någonting och då det blåser halv storm ute kändes inte en promenad så lockande så blev det en paj. En köttfärs- och wokgrönsakspaj a la Nina.


Efter att jag avjnutit min (förhoppningsvis) underbart goda lunch så ska jag iväg och spela Squash tillsammans med Viktor. Ska bli riktigt roligt då vi aldrig spelat förut.


Och imorgon ska jag jobba på skolan, börjar med NO 7C kl 8. Ska bli kul att göra nått vettigt istället för att bara gå och dra härhemma.

20 timmar After Shave & Galenskaparna

Var vad jag fick i present av far och bror. Nu ska det skrattas!! och så kan jag ta med min dvd box och lära Halmstadsborna riktigt Göteborgshumor :D

Kvällens outfit

T-shirt inköpt i L.A. 2001 och Mammas morfars byjamasbyxor!

:P

...


Natttrams

Jag är trött i fötterna och huvudet! Det blir av att jobba 10 timmar utan rast. Är egentligen helt sjukt, tror inte man gör det i nån annan bransch än restaurang. Fast det är säkert inte tillåtet där heller. Men det gick bra att jobba idag, var ett bröllop och när de hade tal och grejs så hade vi lite lugnare. Gick äntligen av kl 01 och då satte vi oss och åt två rättersmiddag, skagen toast till förrät och helstekt kalvytterfile med nån potatis, sås och blomkålspuré. Mycket gott men det är konstigt att äta mitt i natten. De gör alltid det men jag brukar ofta gå hem och sova istället eller gå vidare ut på krogarna. Fast idag var det rätt trevligt, har ju inte träffat folk på nästan ett år ( är många som är samma som förra året) så var ändå rätt kul att prata lite. Även om det annars kanske inte är folk som jag väljer att umgås med massa. Men var kul att vår goe bartender från Hemava ska jobba i sommar igen. Har är så himla rolig och skönt lugn jämt.

Egentligen borde jag gått direkt och lagt mig istället för att sitta här och skriva trams som bara råkar komma så som det poppar upp i skallen. Men annars är det så att jag tänker att  "så här skulle jag kunna skriva på bloggen" och sen när jag kommer hem så gör jag det inte. Skulle jag kunna blogga direkt från mina tankar skulle jag blogga massa. Men varför skulle jag göra det :P

Nä nu får Nina allt gå bums rakt i säng så hon orkar med sin tuffa söndag imorn. Ska ju faktiskt göra EN sak, min rörelse för dagen. Har slarvat med det nu idag och igår, inte bra inte bra. Men när jag var på grillfest i fredags så drack jag ingen alkohol. Det var för den här nyttigare perioden, men var verkligen jätteskönt att inte vara full. Jag hade jättekul ändå och när man är hemma hos någon med bra folk så är det inte jobbigt att vara spiknykter även om alla andra är fulla. Det kan å andra sidan vara jobbigt om man går ut för man blir mycket tröttare på folk. De fulla främlingar som kommer fram och hejar tycker man inte alls är lika roliga som man tycker om man själv är lite på örat. Eller på näsan som de säger i Frankrike.

Nä nu får du gå och lägga dig, man kan ju nästan tro att du är  "a la nez". God natt!!

Segis

Jag känner mig så jäkla seg och trôkig. Vill göra nått vettigt men har inte ork. Har raddat upp en lista med alla intressanta lägenheter från studentlyan.se men idds inte ringa och fråga om dem. Ska också ringa och bjuda in släkten till ett mkt försenat födelsedagskalas  och har faktikst där lyckats ta mig igenom halva listan :)

Nä nu ska jag orka mig ut på en springtur, ska nog bli intervallträning idag. Förhoppningsvis får jag lite energi av de och kan ta tag i att göra nått kul av dagen.

Nån som vill hitta på nått skoj?


Dagens rörelse avklarad

Har bestämt mig att jag ska försöka röra på mig varje dag, och helst varannandag ska det vara i form av en springtur. Idag blev det en 1.5 timmes promenad med vattenpölshoppande tillsammans med lilla Nora sista biten :) 
Ska också äte så lite sött och dricka så lite alkohol som möjligt. Detta gäller tills sommarsäsongen sätter igång om 2,5 vecka och förutom Barcelona veckan har det funkat bra. Vill få bättre kondition igen och sen ska jag inte sticka under stolen med att jag också gör det för att försöka bli av med det extra på magen som ölen i Verbier bidragit med..

Känner mig riktigt stolt och nöjd de kvällar jag går och lägger mig och har lyckats med det för dagen :)



Soldyrkare

Idag är det 22 år sedan som jag med nöd och näppe kom till denna jord och då behagar äntligen solen visa sig. Blir ju tyvärr ingen strand då jag ska ta bussen kl halv tre ut till flygplatsen men har hört att det allt är soligt hemma med. 

Jag älskar verkligen solen!!

sol[2].jpg


Heja Barca

Hade det inte varit för segaste internetet så hade det funnits massa roliga bilder här. Så skyll inte på mig nu bror om det inte är kul. 

Igår hittade jag rulltrappor uppför gatan! Tur för mig då backen var sketabrant, tom värre än världens brantaste gata som finns i San Fransisco, de ni. Och idag har jag suttit och inspekterat myror som attackerade en baguettebit. Ja man måste ju roa sig på nått sätt när jag är utelämnad åt mitt öde alldeles själv. (Jag lyckades precis med ett fingerkommando på den här jäkla mac-datorn!) Jag har rätt trevligt med mig själv faktiskt, avjnöt idag en utsökt middag vid havet bestående av paella och vitt vin :)

Nu håller Barcelona på att vinna Spanska Cupen så snart brister väl staden ut i glädjevrål. Och då ska Linus börja skriva sin uppsats och jag ska vara stark support (eller störningsmoment, beror på.. ) eller så struntar jag i det och drar ner till Placa Catalunya och deltar i festen.

Härlig stad

Barcelona är en skön stad! Jag och Linus har tagit en söndagspromenad idag och b.la. varit nere i hamnen,  gamla stan och tittat på den otroliga kyrkan (kommer inte ihåg namnet såklart). Nu ska Linus plugga och jag ska ha lite söndagsslappning. Igår var vi på picnic med Linus skola och hade riktigt kul, lärarna var med och de släppte loss och sjöng allsång :) och sedan på kvällen tog vi en drink på en trevlig bar. 

Imorgon hoppas vi på strålande sol så att jag kan ligga på stranden hela dagen då Linus har heldag i skolan.



Infektionen är funnen

Dom har äntligen hittat var mammas infektion sitter. I levern är det som det har spökat och anledningen att dom inte trott på detta tidigare är att hon "borde" ha riktigt ont men det har hon inte haft,
Den ska i alla fall operaras bort och snart hoppas vi är hon helt frisk. Hon får kanske nån mer vecka på sjukhus nu, men det är det ju värt om allt blir bra. Lite jobbigt bara att jag ska åka iväg och hon fortfarande ligger inne. Vill ju såklart vara där för min kära mamma. Hoppas dom gör operationen nu innan helgen.


Hade en mysig eftermiddag och kväll igår. Först en härlig fika med Linnea där vi pratade om livet som skall levas och sedan åkte jag hem till älskade morfar och stannade hela kvällen. Min morfar är så himla go! Han börjar allt bli lite gaggig men han skojar massa och berättar mer än gärna om sitt liv. Har hört ett antal gånger om alla de gånger han gårr i Panamakanalen men det är bara mysigt. Älskar dig moffa!


Trams

Är ofta så att jag har tänkt på något som jag kan skriva här och sen när jag väl sitter här så tycker jag det är oviktigt och varför skulle hela världen vilja höra om det. Men det är väl det som de flesta bloggar innehåller, saker som egentligen inte är så himla intressanta. Enligt min mening är de mest populära bloggarna inte fyllda med så mycket vettigt. Men det finns tydligen ett behöv att läsa om tonåringars vardagsliv..

Nu ska jag kanske inte säga så mycket för hur mycket klokt och genomtänkt har det stått i den  här bloggen. Jag startade den ju i och för sig bara för att berätta om mitt liv nere i Verbier. Och så slapp jag dra så  mycket i telefon för en viss man.. nejdå det är kul när du ringer pappa!

Verbier tiden är ju nu över så bloggen borde ha uppfyllt sin uppgift men kan ju lika gärna ha kvar den om jag kommer på nått vettigt att dela med mig av. Eller så har jag den bara för att skriva ner massa trams som det här :)

Lägger upp några härliga minnen från Verbier så blir det lite vettigt i alla fall




 



RSS 2.0