testa på

Till och med tisdag är jag hundvakt.

Jag som inte är vad man säger en hundmänniska, inte kattmänniska heller utan mer människamänniska. Men Chico är ändå helt ok, fast han efter att varit här i tjugo minuter spydde i mitt knä. Usch, men inte hans fel egentligen lilla vännen.

Ska i alla fall bli spännande att testa på att vara hundägare.

Annars en mycket skön söndag med seg och lång morgon och sen pizzamys med Mia, Amelie och Erika.

 

Glass med varma bär och chokladsås till efterrätt :)


älskad trio


Fast vi stod under en markis istället för på ett dansgolv

 







fest? javesst.


Utgång med tjejerna :D

Startar nog bara med mig, Marit och Mia, men ska allt hitta de andra ute på stan!


Ja Mia det gäller att vara rättvis med pussarna :)

 


upptäckter

Hittade mina skinnhanskar, i jackfickan =P

Såg, när jag tvättade min balkongmöbler, att det fanns "pluppar" som kunde ställas in för att bordet inte skulle vicka, vilket det har gjort hela sommaren =P


en sån dag

Träningen sket sig, lunchen blev makaroner med micro-gjorda köttbullar och nu sitter jag i min stökiga och smutsiga lägenhet och äter en delicatoboll.


trôk

Tänkte jag skulle göra nått vettigt, som att städa, på min 3 timmars lunch, men orkar inte. Kollade lite på I Anneli, men pallade inte hela, för pinsamt för mig. Lyckades inte med lunchen heller, ris och wokade (eller mer stekta) grönsaker, blev tråkig. Och eftersom någon viss person har lånat min cykel (men använder den inte ens..) så får jag gå i regnet tillbaks till skolan.

Men i kväll kommer allt bli bättre! Är nämligen onsdagsmys hos Brkic med pannkakor och massa tv. Sista avsnitte av kungarna tror jag till och med det är =P

wopp woop


små glädjeämnen

Fick precis ett samtal från hotell Tylösand där han sa att han hade fått mitt nummer av Tobbe och undrade om jag ville jobba lite extra hos dem.

Det blir ingen gasque imorn så blir tvkväll hos Mia.

Fiskgratängen jag kämpat med ett bra tag blev jättegod.




mums

Idag blev det bullar =)

som vanligt

Drömtårta är ett måste!


Knepigt att rulla
för ugnen bränner på ena kanten och bakar inte alls på den andra
men såg allt ok ut
och smakade gott gott!

lugn morron

Jag älskar det! Att vakna av sig själv, ändå ganska utsövd, och inte ha den minsta stress.

Ikväll är det GT-mys, woop woop <3

Får se hur det blir med att springa denna onsdagen och göra också det till tradition...

effektiv helg

Hemma efter en fullspäckad helg i Gbg med omnejd =)

Morfar, Helen, hockey (kass match), promenad runt ön, Alepacket, go-kart, Farmor, teater, tapas-middag, 25 års fest, nattbus..



Hagmans Konitori, mycket bra! Älskar Galenskaparna och After shave

Bild hämtad GAS klubben

 

 


det går bra nu



Var och åt på  Wild West Steakhouse igår på en vanlig sketen måndag. Mycket god mat och mycket trevligt folk =)

 

Imorse gick jag ut och sprang (och gick lite =P) och nu har jag fixat mina ansökningar både till överstaben och Växjö universitet. Kanske lite plugg på det med..

 

 


fest visst

Var på Bulls igår för första gången sen sista jobbpasset i somras. Skoj att se folk igen! Ägaren bjöd på shot, inte för att han kände igen mig, nej herregud det gör han inte ens när man jobbar, men var för en gångs skull en god shot, hasselnötslikör från Frankrike minnsan =P

Ikväll blir det fest igen, bort trötthet och pepp pepp!



överraskande

När jag cyklade hem från skolan fick jag lust att ge mig ut och springa, och sagt och gjort så gjorde jag det. Ibland förvånar jag mig själv..

Ägnade en stund först på att försöka förstå min pulsklocka jag fick i somras, men var för mycket som skulle ställas in så gav upp. Gick bra ändå, förvånadsvärt bra. Mäkta stolt över mig själv äter jag nu god middag. Lax, bulgur och bönröra, känns jättenyttigt.



va fan!

Danmarks statsminister verkar ju inte klok! Problemen i de så kallade "invandrarghetton", ja han använde det ordet!! tror han ska lösas genom att riva en del av bostadshusen i de områdena. Han menar att det finns områden där lagar satts ur spel och där danska värderingar inte gäller.

Det kan säkert vara problem i dessa områden och de boende där medger det, men va fan, riva!?

SR har besökt ett ghetto



trött

Intalar mig själv att jag håller på att bli förkyld för att jag ska slippa träna. Har inte alls lust med det nu.. Men gör faktiskt ont i halsen på riktigt, blä vill inte bli förkyld. Är mest trött med, är det höstdeppen som redan kommer? nej vill inte!

Men jag ska tillåta mig själv att vara slapp, man kan ju inte alltid vara bra...

Vad sägs om en tupplur på det =)




müsligan

I stort sett hela müsligan begav sig i lördags med tidigt tåg till kära Göteborg. Var på liseberg hela dan och jag var så lycklig över att springa runt med mitt åkband och åka allt. Min period som fegis på liseberg är över =)

På kvällen åt och drack vi gott och dansade loss på Gretas =) Segade på söndagen med mat och fika och somande sedan gott på bussen. En riktig toppenhelg!

 

Idag träffade vi igen underbara virriga Arne och nu blir det fysik för hela slanten i fem veckor =) Ska nog t.o.m sätta mig i min nystädade lägenhet med en kopp te och läsa lite i fysikboken.

 


RSS 2.0