Grottan

Är inne på min tredje dag med feber. Har inte varit utanför dörren sen i lördags och är inte alls kul. Ligger här hemma och vill hitta på nått men orkar inte. Jag och Julia har döpt vårat rum till Grottan (är rätt litet och mörkt) och ligger här under och över varandra i sängen och degar. Julia läser Män som hatar kvinnor och tycker de är äckligt, och hon har inte ens kommit till slutet. 

Vi har fått nytt blod i stugan, två stycket och en till väntas i kväll. Är kul me folk men de får allt sova tajt om de ska slippa sova på golvet. Fast de måste tycka vi är rätt segt folk asså. Och de är vi me, men de får man. Är de goa här att man gör vad fasen man vill. Fast är väldigt sugen på att bli frisk så jag orkar mig ut, inte minst för att havregrynen snart är slut. Och en morgon utan gröt skulle ju vara katastrof. Måste säga att jag tycker mer om gröt nu än innan Verbier, borde ju vara tvärt om att man blir trött på en men nej nej det är en riktigt delikatess.

Nästa vecka kommer pappa och veckan efter mamma och LG. Ska bli riktigt kul! Har inte åkt skidor med mamma sen jag var typ 12 år så ska bli speciellt kul. Får se hur de går me LGs höjdskräck bara. Får ha med en en bindel och sätta på i liften. Jag saknar inte hemma men efter att jag höll på att svimma av min feber häromdagen var de skönt att prata med mamma och gråta en skvätt.

Hade ett riktigt gråtmarathon häromdagen till filmen The Note Book. Jättebra, jättesorglig och jättesnygg huvudperson. Ser massa film här, det är det vi gör oftast när vi är hemma. Kryper ihop alla i soffan och myser.

Blev ett konstigt inlägg med det som råkade komma upp i tanken. Men orkade ni läsa hittade ni säkert nått intressant.

Scones, öppen brasa och snö

Har en vilodag idag, behövs efter hårda offpist åk som tar ordentligt på benen. Vi åt nybakade scones till frukost alla tillsammans och ny sprakar brasan medans vi alla sitter och myser med böcker eller datorer.

Det här med offpist och puder är riktigt härligt och kul! Jag är ju inte så jäkla grym men är kul ändå. Fast är de ospårat och lagom brant kan jag allt få till några snygga svängar, Häromdan var vi på andra sidan dalen och åkte i Bruson. Var jättelite folk och riktig kul åkning i solen. Underbart!

Snön vräker ner nu och har hållt på så sen i natt så imorgon blir de åka av igen!

Snö i massor!

Idag kommer den första snön sen 1 januari och det behövs verkligen! Och de ska komma massor, nästan en hel meter under veckan. Vi är i lyckorus här hemma och laddar upp inför pudret med filmmys och slappning!

Ja jag njuter jag av livet!


   
Bilder från Piratkvällen i tisdags som vi tog seriöst och klädde ut oss ordentligt. Sketrolig kväll!!

Hemma i Verbier =D

Vad härligt de var att åka på rullbandet sista biten upp till lägenheten och mötas av Kristoffer och Marcus som satt och tog en öl i solen. Är skönt att vara tillbaka igen och längtar till skidåkning imorn. De har tydligen börjat med att hajka idag så blir en tuff dag imorn för mig som inte rört mig överdrivet mycket de senaste veckorna.

Nu ska de flesta här ner och spela biljard men mina ögon faller snart ihop av trötthet så jag ska gå och knyta mig.

Jo föresten jag har köpt ett par skidor i kväll me :) Dynastar exlusive pro rider 08/09 från sport-conrad.com de levereras nästa vecka nån gång, längtar!

Sov gott!


Häftig resa

Har haft det jättehärlig och bra på alla sätt i Sydafrika!!

De fyra dagarna med safari var absolut häftigast. Vi hade välidigt tur, "You are my lycky happy family" som vår härlig och duktigt guide Jens sa. Var otroligt mäktigt att se en stor elefant stå och äta tre meter från bilen, fem lejon ligga på  vägkanten och vila, vildhundar förbereda sig  för jakt (ska tillägas att vi såg 12 st av totalt 450 st i  världen), giraffer lugnt gå framför bilen och mycket mycket mer.


               

Resten av resan var också mycket bra och tevlig! Vi turistade i Johannesburg och Kapstaden, var på Cape Horn, vinproving och ishockey träning, solade, åt gott och spelade skitgubbe,

Tack så mycket!

RSS 2.0