lät mig vara slapp idag

klockan ringde kl 9 och jag gick upp med en gang men tog riktigt lang tid innan jag satt i liften, först skulle det tittas pa massa intressanta djur pa planet earth.. riktigt fascinerande! Väl uppe akte jag lugnt lugnt och hade de inte vart för att pisterna var nagot för isiga hade jag kunna chilla runt där ett bra tag i det härliga vädret, men nu krävdes det lite mer energi än min trötta kropp kunde frambringa sa blev efter ett par ak hem till film och slapp.

ikväll blir det inte sent för imorn ska de akas skidor ordentligt och inte fel med en lugnare kväll innan nyars-festande imorn =)


skidakning är härligt de!

Har de fint fint nere i Bad Gastein med underbart soligt väder och härligt folk :)

Sitter nu pa Ms jobb och väntar pa att hon ska sluta. Sen far vi se vad som händer, är rätt seg efter utgang igar och akning hela dan men blir nog en tur pa byn ända, är ju skoj de :)

Ja jag har de härligt, det enda som fattas är rejält dump under natten som skulle fullända det hela.


vinterpromenad

Med en strålande sol från en klarblå molnfri himmel, vindstilla och med knarrande snö under fötterna gick jag en underbar promenad längs Nissan med lagom mycket kyla bitande i kinderna.

Jag ler stort och känner suget efter skidåkning, ett sug som ska stillas om en vecka =)




Jämn finalkamp i Twister =)



läs på

Ligger i soffan i tystnaden och läser doktors avhandling om interkulturellt lärande, sådär lagom intressant så segt som knäck.

Snart kommer A förbi, hitlockad av risgrynsgröt =P Hade massor av mjölk då bror bunkrade upp rejält i helgen men sedan tyckte den smakade grädde.. Kräsen grabb!

Ikväll blir de jul-hejdå med tjejerna med gotter och julklappslek :)

mys

Jag och I har ägnat kvällen här med lussebullar, varm choklad (en mycket bra kombination) och prat. Hade tänkt prata om kurslitteratur men blev inte så. Jag känner dock mig lite stressad över att jag vill hinna läsa det mesta av det innan jag åker ner till Bad Gastein, för där kommer det inte bli mycket av den varan =P Men som det mesta så ordnar de sig =)

Jag blev vald till Sergeant för lärarnollningen igår. Var först väldigt tveksam om jag skulle göra det, men har nu bestämt mig och det känns bara bra. Kommer bli kanonkul och vi kommer nog fungerar bra ihop i staben. Ska bli väldigt skoj att få chans att lära känna folk från andra program. Vill ju socialisera mig och känna mycket folk =)

Ute är de snö (har legat hela dan!) och kallt. Mmm härligt!



det blev en kanonkul helg

4 av 5 toasters, minst! Grabbarn gav i alla fall ett bra betyg åt Halmstad och folket :)

I fredags hade vi tentafirande hemma hos mig och det blev en mycket lyckad kväll med massa härligt folk. Jag och D som bor mitt emot mig slog ihop våra fester så lärarna tog över korridoren =) var någon granne som inte tyckte om detta då Securitas kom och knackade på vid halv tre och festandet avslutades smidigt. Men några stackar fick gå hem utan sina skor och jackor då de var inlåsta hos D.

På lördag hade vi rundtur i Halmstad city och på högskolan och efter en god middag som grabbarna stod för blev de Sing-star och Wii spelande hemma hos E och sedan lussevaka på Kåren med dans både på dansgolvet och runt granen. Efter att ha varit och ätit upp Ns hemmagjorde pizza kom vi i säng kl halv sex.

Blev bortagjord pizza till frukost för grabbarna innan de tog tåget hem. Jag har ägnat min söndag åt scrubs, sovande och avslutade en super helg med stämningsfull och vacker Luciakonert i kyrkan.







kommer att bli en skoj helg!

Håller på att göra mig och lägenheten iordning för tentafirande här ikväll med härligt folk. Ska snart också hämta bror med två kompisar på stationen som ska vara här hela helgen så blir full rulle och fullproppad lägenhet. Skoj skoj!!



känner mig redo för morgondagens drabbning

Tjejerna har precis gått och kvar är kaffemuggar och almondydaimtårta-spår på diskbänken. Vi har varit ritkigt duktiga idag och jag känner att det anatgligen kommer gå bra imorn. Är häftigt när man inser hur mycket man lärt sig de senaste dagarna, veckorna och måndaderna! Mitt ordförråd har utökats markant. Interagera som jag inte visste vad det betydde i augusti använder jag nu flitigt när vi diskuterar. Känns som om jag kommer vara ritkgt fullproppade med kunskap efter fem år med studier här.

Nu ska jag få gjort lite mat och sedan bara slappa framför tv och nått program där huvudet inte behöver anstränga sig särskilt mycket. Det plus lång sömn är mitt sätt att ladda inför fem timmars salstenta!



plugg plugg plugg

Nu är vi halvvägs in i tentapluggveckan. På fredag är de dags och våran plan är att gå igenom ett område per dag så idag är det dags för mobbning och konflikthantering i N's vindsvåning. Det går faktiskt bra och jag är riktigt glad över att vi har hittat varandra och pluggar såpass bra ihop. Jag hade tyckt det vart mycket svårt att sitta själv och lära sig allt, nu blir det diskussioner istället. Är perfekt också att man kan få och ge förklaringar, lär mig massor.

Såklart är vi inte allvarliga hela tiden, lite smått omöjligt när sex kompis-tjejer är tillsammans. Häromdan trodde I's man nästan att grannara skulle komma in då vi gapskrattade som galningar. Under detta tentaplugg har Björn Gustafsson fått en stor plats igen med sin underbart roliga WOW-jocke. "Häe' kan man va.. och häe' kan man va.." Och vi som inte ens är insatta i WOW viker oss totalt =D

IRL väntar..


Mysig första advent

I söndags var vi, efter att ha varit på Halmstads julskyltning, 12 pers. hemma hos mig och bakade lussebullar, drack glögg, åt pepparkakor och tomteskum. Var riktigt mysigt, roligt och trevligt.

Mums mums!!


I kväll blir de mys med mig själv och kurslitteratur :)

RSS 2.0