Nu är det dags!

Mastodontväskan står färdigpackad i hallen (funderar på om den kommer komma in genom tågdörrarna :P), nära och kära har fått sitt hejdå och jag är redo!

Klockan 13.40 rullar vi ut från Göteborgs Centralstation och efter drygt ett dygn kliver jag av postbussen i Verbier

Hejdå! Vi ses i maj! (förutom ni lyckosar som får träffa mig vid jul)


Packar för fullt

Det är en hel vetenskap att packa bra, har en massa hårt som måste packas in i mjukt =P

Men det går framåt och jag ska nog vara klart på söndag när det bär av



Snart där!!

Skidor ??

Nu är packningen redan i full gång. Berget som ska ner i min hockeytrunk växer för varje dag och jag har nog koll på det mesta. Lavinkit är på väg från tyskland och tävttmaskinen går varm.

Det problem jag har är vad jag ska köpa för skidor. Har ett par pistskidor, men tänkte inför min tänka karriär i offpisten köpa ett par skidor för detta ändamål. Får mycket hjälp och tips på www.freride.se, men det är svårt! Alla säger att jag ska ha ett rejält stora och det känns ltie skrämmande men ska vara det för att det ska gå lätt i lössnö.

Ska försöka få testat lite olika där nere, hoppas på några, som Carlde uttryckte det,  prylgalna killar som har en del coola skidor som du förhoppningsvis kan få provåka för en öl på Puben...

En vecka kvar tills jag sitter på Puben i Verbier och tar en öl!!

Räknar ner dagarna

Nu är det bara 12 dagar kvar tills vi sitter på tåget på väg ner till alperna!
Känns konstigt att det redan är dags, har ju varit så långt kvar dit hela tiden. Men det är fortfarnde en del saker som måste fixas. Ska köpa lavin-kit med tranciever, sond och spade och försöka komma fram till om jag klarar mig bra med de skidor jag har eller om jag ska investera i ett par till. Och så packa ner allt i min stora hockeybag!

Ska bli så roligt där nere och bara få flumma runt, ta dagen som den kommer! Har ju inget jobb så kan verkligen göra vad jag känner för. Fast har tänkt försöka hitta nått jobb för typ 3 dagar i veckan. Skrev precis ut ett gäng exemplar av mitt europa-cv att ta med ner.

En sak som ska bli så skönt är att slippa vara vuxen och ordentlig. Måste ju vara det nu på jobbet då jag jobbar med ungdomar och för att de ska få lite respekt för mig måste jag allt skärpa mig. Fast de tycker nog mest jag tjatar ;)
Därnere i vår lägenhet ska jag  försöka att tränga undan de "mammaegenskaper" som jag vet jag har, för vill inte vara en tjatmoster!

Ja jag ser verkligen fram emot vinterns äventyr!

Jag fortsätter räkna ner dagarna

Hjälmfrisyr

Var och kllippte mig, i mina mått, kort idag.

  

25 dagar till avfärd =)

Härlig vecka

Ännu en skön och slapp söndag efter en bra vecka, har haft ledigt i veckan eftersom skolan har lov så har haft det gôtt.
Kära Helen har varit hemma i Sverige så har passat på att träffa henne så mycket som möjligt. Har också träffat en tjej som är en av dem jag ska bo med nere i Verbier. Var riktigt kul och hon verkade vara bra. Är bara att hålla tummarna att de andra som jag itne träffat också är bra eller i alla fall uthärdliga :P

I fredags hade vi hummermiddag! Pappa har haft hummertinor liggande utan för sommarställer och lyckats få upp ett gäng hummrar. Var första gången jag åt hummer sen riktigt liten och det var riktigt gott.

       


RSS 2.0