Babbel

Det finns en risk, om man nu ska kalla de så, att denna blogg blir som substitut för en sambo. Jag är ju van att det finns någon när man kommer hem som man kan berätta för vad som hänt, stort som smått. Men nu är jag alldeles själv.. Fast har fått fixat en dator och internet nu så jag har nått att göra. Tv har jag inte fått ordning på och nu ringde dom precis från radiotjänst i Kiruna, på en söndags kväll! fast är väl stor chans att folk är hemma och svara då. Jag sa sanningsenligt att jag hade en tv men att den inte funkade än så ska börja betala från 1 okt. Det är ju faktiskt bra med reklamfri tv och framförallt radio. Jag lyssnar typ bara på P3 nu, orkar inte med alla jäkla reklam.

Nu har jag precis bakat matmuffins (http://www.dagensmuffin.se/show.pl?id=203) som blev helt ok, men jag får prova mig fram med fyllning till nått riktigt smarrigt. Jag ska verkligen försöka att göra ordentlig mat redan nu från början och kanske till och med baka ett bröd då och då. Har redan gjort, och hunnit äta upp, hemmagjord müsli. Var mumsig.

Imorgon börjar allvaret med föreläsning. Fast inte förrän kl kvart över ett så sovmorgon. Har ett riktigt soft schema nu första 5 veckorna. Får se om kursen också blir soft eller skitsvår. Den som lever får se och nu ska jag sluta skriva så att jag inte blir långrandig. Långrandig är ett fjantigt uttryck och jag fattar inte varför så många använder de. Så de så :)


Två hörn i min lägenhet. Inte riktigt innebodd än men det kommer





Nollning =D


Godbitar från förra veckan


way out west

Salta bad


Hej då Marstrand

Och hej då på er, ni härliga folk hätr ute som har gjort sommaren riktigt ritkigt rolig! Jag kommer sakna er!
speciellt ni som drack strawberry daiqurii med mig igår ; )


Nu blir det nya äventyr med början imorn då jag ska hämta ut min alldeles egna lägenhetsnyckeln, sedan några dagar nere i Malmö för kära återseende, Way out West festivalen i Gbg och till sist den stora flytten!

Underbar seglarvecka






RSS 2.0