stort leende

Jag träffade Helen igår, har idag blivit med jättefin lägenhet, vädret är strålande och på stora torget är det gospelkonsert. 

Jag är lycklig =D

Då kan inte en busstur på 1 minut för 23 kronor, fika med torr scones och kaffedrink (trodde det var endast choklad) som jag spillde på min vita tröja dra ner mungiporna på mig det minsta.

Snart kommer tjejerna ner och vi ska ha en riktigt rolig helg i ett Halmstad som visar sig från sin alla bästa sida! Ser fram emot tills jag ska flytta ner hit.

Ha en underbar helg!




semesterdax

Kan jag behöva efter allt slit eller hur?

Åker imorgon ner till Halmstad för att hänga med fyra goa kollegor från skridskorna hela helgen. Ska bli jättekul! Jag åker ner själv mitt på dan för att titta på min framtida lägenhet! Har kontraktet här hemma så allt är klart, men vill ju ha en bild ab hur den ser ut och ta mått så jag kan börja planera möblemanget.
Hela nästa vecka blir det tältande på Roskilde festivalen. Just tältande kan bli lite tufft men annars ska det nog bli kanonkul!!


Idag tog jag första doppet för sommaren, lite sen kanske men men. Var uppfriskande (=kallt) men jättehärligt att torka på de varma träplankorna i den ljumna vinde. Så ska sommaren vara =D

Sommaren är underbar

Ska lägga mig på balkongen och sola nu tills jag ska börja jobba kl 16




"Riktig" lägenhet på G

Igår var min far och tittade på en lägenhet nere i Halmstad för min räkning. Blev nämligen uppringd av ett litet fastighetsbolag i tisdags som jag gjort en intresseanmälan till och de erbjöd mig en lägenhet. Var lite intressant att stå på jobbet och via telefonen få beskrivet hur den var. Fast var inte den lägenheten jag blivit erbjuden utan en annan så idag ska mycket snälla Idah gå och titta på den riktiga. Sedan ska jag ner till Halmstad nästa helg och ockås försöka titta på den. Verkar de lite rörigt? Det är de, men summa sumarum är att jag kan få ett 1:a hands kontrakt! Mycket trevligt!!

Idag har jag annars haft min värsta bakfylla nånsin. Huvudvärk som den dan i Verbier när jag satt stilla i fotöljen i 3 timmar + illamående. Var "bara" och tog några glas vin på Mama's efter jobbet igår, men blev nog lite mycket vin och lite lite vatten efter 12 timmars arbetsdag. Var kul i alla fall och det är väl meningen. Även om det har varit lite mindre trevligt idag... Fast det börjar släppa nu så ska gå och försöka hitta nån mat i skåpen.

Volvo Ocean Race har seglat vidare

Igår när jag gick hem efter jobbet vid halv sju så var det riktigt lugnt på kajen efter lördagen och söndagen då det faktiskt var folkfest på Marstrand efter allt regnande. För i början av jippot kändes det verkligen som en flopp, men som sagt det tog sig till helgen. Fast det fick ju inte jag njuta av så mycket eftersom jag låg hemma och tyckte synd om mig själv med min superförkylning. Jag var inte alls sur, inte alls... =P

Men kunde ju inte bara missa att få se dessa häftiga båtar segla så masade mig upp på söndagen och åkte med båt ut på fjorden i de stora vågorna och fick allt se lite seglande innan jag fick åka in till and för att jobba. Sista dagen med lunch och middag till alla volontärer och team, så skönt! Nu är jag ledig till på onsdag och ska försöka bli friskt tills dess.











Härliga Halmstad

Har haft det riktigt bra i Halmstad. Var jättekul att umgås massa med Amelie och träffade också Idah :D Vi har sysslat med solning, grillning, blodgruppsbestämning, lägenhetstittning, kubbning, tjôtning, ätning, bilåkning

Och lyckades med mitt uppdrag och hittade en lägenhet , 29 m2 i Gamletull. Är en andrahand, men hon verkar vara en bra och inte så krånglig tjej. Så från 1 augusti är den min (jättebra då de andra villa att jag skulle flytta in från juli)
Ska nog bli bra det här, ser fram emot att flytta till Halmstad och starta en ny era i mitt liv :)


Linus din mor får mycket cred för pajerna! heter Lillians ananaspaj i min receptbok :)

RSS 2.0