Rekord

Gick idag upp kvart över tre!
Var vaken någon timme vid tolv men annars sov jag så gott så :)

Middag

Trevlig tacosmiddag med Besserwizzerspelande (Mårten lyckades inte vinna över mig idag heller, inte jag över honom heller iofs..) och djupa diskussioner.
Tycker det räcker gott och väl och behöver inte gå ut på stan för en timme i vimlet. Utan stannar kvar och lyssnar på lite Melissa och myser med en nattamacka.

Skavfötters

Fredagsmys med Amelie blev att vi båda somnade skavfötters i vår soffa. Det är äkta vänskap det :)

Är så härligt när man vaknar till lite, står inför valet att vakna ordentligt eller somna om och då väljer att somna om och gör det gott.

Hotellfrukost

Ingen pjåkig morgon med promenad och hotellfrukost med Malin :)

 


Vaknade pigg

Dagens stund:
När jag efter djup sömn (hörde inte ens mannens alarm) och ett par omsomningar vaknade och insåg att jag inte var det minsta bakfull.

Sol och lyckad räkning

Trots dagarnas missöden så är värt att uppmärksamma att solen båda mornarna skinit mig i ögonen på väg till skolan, så underbart!

Och trots att en del av matten är svår att förstå, fattar jag ändå det mesta :)

Inte helt hundra

Klantarsle jajemensan!
När jag i eftermiddags skulle plocka upp en sak ur sinken skär jag mig på en trasig glasskiva som låg så där lite lagom ut över kanten. Blodet rann från hacket i tummen, precis på leden. Snälla Simon körde mig och Idah till vårdcentralen som tursamt nog hade kvällsöppet. Hade nog inte hamnat så värst högt på akutens prioriteringslista :P Läkaren kollade noga på såret och utlät att det inte var någon fara och systern plåstrade om och spjälkade tummen.
Tappade orken för att räkna matte så försöker istället kurerar min urinvägsinfektion med massa tranbärsjuice och citronvatten.
Min kropp är inte helt på topp nej..
Men imorgon är en anna dag och ett nytt försök att klara mig utan missöden :)

Dålig start

Idag var jag taggad för att ordentligt sätta igång min träningsvår med lite dans och styrka. Men mitt revben gjorde ont och jag avbröt i början av styrkepasset. Fick ont i revbenet när jag krockade med en snowboardåkare i Åre och eftersom det inte gått över nu efter en vecka är det väl kanske en spricka. Får väl ta och vila, men sååå tråkigt när jag var riktigt peppad för att sätt igång med träningen :(
Blä!


Dagens stund

Vår vardag är den största delen av vårt liv och därför borde vi se till att ha en bra vardag. Livets härliga stunder blir inte många om det bara är på helgen, semestern, resan eller lovet vi har dem. Jag ska därför försöka se till att ge mig och uppmärksamma dagarnas härliga stunder. Stunder som är mysiga, roliga, upppiggande, egogickar eller annat bra.

Jag tror att det kommer att göra mig mer tillfreds med livet :)

Börjar med gårdagens stund som blir då jag stod på den snöiga bryggan med ansiktet vänt upp mot solen och njöt av ljuset och värmen.

trög mattestart

Efter en solig promenad på en snöig brygga satte jag mig ner för att lära och räkna ikapp i en av mina två mattekurser som började förra veckan när jag var i Åre. Verkade som om det var repetition på gymnasiematten så tänkte att det skulle bli lätt, men tji fick jag. Fastnade på algebraavsnittet och fattade inte hur jag skulle räkna. Inte så lätt att förstå endast genom att läsa i boken så sparar det tills imorgon och hoppas det löser sig då :)

Nu ska jag skapa oss en fin kalender så vi kan ha koll på varandra, medan jag väntar på att Ida ska sova klart :)

Det snöar här med

Ja det snöar faktiskt i halmstad! Rikigt stora flingor till och med. Jag trodde faktiskt att det skulle bli en vinter utan snö här i Halmstad, men jag  hade visst fel. Blir det nu inte slask med en gång är det faktistk inte så pjåkigt med snö :)

I Åre snöade det också, men första dagen hade vi regn. Har aldrig åkt skidor i regn innan och det var minst sagt en upplevelse, säger bara pisseplöta hanskar! Annars var det kanon i Åre, mycket skidor, en del sol, lite puder, afterski och ett gott gäng. Var inte så hemskt att åka hem då jag ska iväg på skidsemester igen om två månader. Då med far och bror, längtar redan :)
Om snön håller i sig kanske det till och med kan bli skidåkning innan dess. Tjohoo!
Riktigt fascinerad av snön :P

Bra granne

Inte fel att bo granne med biblioteket så lätt kan låna en bok som behövs och köpa med sig en kaffe. För nu ska det sista på mitt självständiga arbete fixas och sedan ska det lämnas in, äntligen!

Sitter i min, vår :), nya lägenhet som är stor men stökig. Har ingen kamera så jag kan lägga upp bilder till dig Elin, men lika bra att vänta tills det ser mer ok ut. Har inte rikigt fixar i ordning än :P Har jag tur fixar mannen det när jag är borta nästa vecka men tvek. Förhoppningsvis har han tagit hand om sina kläder som ligger över hela sovrumsgolvet. Men ska inte var hård, han har en riktigt fullspäckad vecka så förståligt. Men allt lite tråkigt att han inte hunnit göra så mycket här hemma. Jag orkar inte riktigt själv så därför det ser ut som det gör, men det kommer :)

Först en vecka i ÅRE, åker i morgon :) Ska bli så underbart att åka skido, så jäkla underbart!!


Och ska tillägas att de andra grannarna i huset inte är så pjåkiga de heller :)
Kommer bli great de här! tjohoo!!

Dålig frukt :(

Åt en sharonfrukt imorse och fick sen jätteont i magen :(

Blev sedan bättre, men lagom till att jag skulle göra mig iordning för restaurangbesök kom det tillbaka. Så fick mannen att komma förbi med risgrynsgröt och gänget fick klara sig utan mig med god grekisk mat :(

Trivs inte så dåligt i soffan ändå, men dålig tajming!
Hoppas att lite chokladbollar gör magen gladare :)

Bibblan och jag

Sitter på biblioteket idag igen för att ordentligt läsa igenom mitt arbete innan inlämning ikväll.

Hoppas att jag inte hittar något stort som måste ändras. Å andra sidan ska det ju i så fall inte in slutgiltligt förrän nästa fredag :P



Håller tummarna för att matten jag ska läsa nu i 1,5 år blir roligare än det här :)




Tjohoo snart snö!!






Välkommen 2012


Känns som att 2012 kommer att bli ett bra år!

Börjar bra med januari och
  • Inlämning av det tröttsamma självständiga arbetet
  • Resa till ÅRE :-)
  • Ihopflyttning med mannen min <3

 

Wohoo nu kör vi!!

 

 


RSS 2.0