måndags afton

Jag börjar få in snitsen med att ritch-ratcha. Annars har kvällen bjudit på en knäckemackas resa genom kroppen och afrodans.

 

 

Toppenfotograf i lördags :P

 

 


perfekt första advent

Dansade runt granen på torget och sen mysigt, skoj och gott lussebullebak hos mig. Elva stycken var vi som fick avnjuta goda bullar och skratta åt med andra ord.

Mysigt med adventstid :)



ei saa peitä

Bokade precis flyg till (och från) Helsingfors i april för att se VM i teamåkning tillsammans med de tre inbitna supportrarna, ska bli skoj!



känns bra

Varit och tränat på gymmet så blev tre träningspass denna veckan. Bra jobbat Nina! Gillar vädret, kyligt och snö, men eftersom jag har en underbar jacka så fryser jag inte. Nu ska jag städa och jula till det, ska ha så mysigt nu i juletid. Ska också lägga upp min undervisning för nästa två veckor om kroppen.

Ikväll är det dags för party! Var tre veckor sedan jag festade så ska bli sketskoj!!

mm mm mmm

840 månader kvar :)

träna

Tre träningspass i veckan varje vecka fram till jullovet är målet. Det klarar jag!

seg dag

Idag har vi inga lektioner alls. I förmiddags var det DTF (dag till förfogande) och där gjordes inte mycket, pratade lite och fikade. Så idag har jag suttit och sitter och planerar lektioner :P

Har klurat på hur jag bäst ska förklara ekvationslösning med nämnare för Matte A och sedan andragradsekvationslösning med pk-formeln för Matte B. Nu ska jag ge mig på att lägga upp en lektion om cellens delning, vitamin, proteiner, fetter och kolhydrater. 

Segt segt! Och inte nog med det så är det konferens kl 16-17.

Men ler när jag tänker på helgens stundande lussebullebak :) Mums!!

 


att inte festa är underskattat

Superskön och rolig lördagkväll med goa tjejer! Ätit jättegod middag med paj till efterrätt och spelat massa Med andra ord.

Det mest underbara är nästan att jag inte kommer att vara det minsta bakfull imorgon :)

snön ligger vit och jag är hundvakt

Igår tog Mårten med mig och Jerker till badhuset :D

Inatt kom Jerker hem med Robin, liiite på lyset båda två och hade efterfest. Riktigt underhållande faktiskt, b.la. Robin i bh som antastade Mårten.

Imorse kl sju! kom Chico och knödde ner sig i sängen. Efter nån timme gav jag upp och vi två gick hem för att sova lite mer.

Nu ska vi ute på promenad.

Sen är det Harry Potter på bio.

Senare blir det middag med goa tjejer här.

torsdagskväll

Snart till Malle för mys :)

Tack vare, eller på grund av, Mia blir det till att promenera. Skaffa cykel Brkic!



tack pappa

Middag på Harrys, hockey Halmstad-Kungälv (en seg match men blev vinst) och nu står han och diskar min disk.

Min pappa är grym!!

 

 


städa

Pappa kommer imorgon, min pappa som gått från bruna ränder i badkaret till smått pedantisk. Så nu på kvällskvisten städade jag bort de värsta dammråttorna och gjorde toan fin.

Mamma berättade just nått av de äckligast angående städning. Det som de sedan flytten till nya huset trott vart missfärgning i toaletten visade sig vara 2-3 mm lager smuts. Hon satt med kniv och tog bort det. Blä!!

var är solen?

Tycker inte om att behöva gå upp när det fortfarande är mörkt ute. Usch. Tar så mycket längre tid att piggna till.

Om en timme står jag framför en klass och förklarar vem jag är och vad jag har där att göra. :)

Hoppas på fyra roliga och utvecklande veckor.

jag gillart

 

Älskade västkusten!

Närmare bestämt Bohusländska kusten = bästkusten!

 

 

 


men nina då

Dagen började med att jag upptäckte att vi fick p-pot igår, skit! Bokade sen bussbiljetter från Halmstad till Gbg istället för omvänt, men lyckades lösa det. Sedan var det kö på motorvägen, men det var i alla fall inte mitt fel.

Nu är jag hemma i Halmstad och äter risgrynsgröt :)

Kvällens uppgift är att planera veckans lektioner, eller i alla fall morgondagens. För nu är det VFU (praktitk) som gäller i fyra veckor.

Helgen hemma då? Jo den blev lyckad. Besteg bergen på Marstrand och åt middag med en uppstoppad älg som bordsgranne.


helg

Har haft en väldigt bra vecka, men riktigt fullspäckad så helgen är välkommen. Ska hem i helgen till mor och far och kommer att bli en spännande helg för tar med mig finbesök.


grattis

Yes. Jag är sekreterare i överstaben 2011. Kommer bli otroligt roligt, spännande, utvecklande och mycket mer :)

Sitter nu i Idas soffa supermätt efter god tacomiddag med goa tjejer.


nu och sen

Sitter och försöker planera mattegenomgången om algebraiska uttryck jag ska ha första dan på VFUn, på måndag. Men går sådär. Fast till mitt försvar pluggar jag ju inte till mattelärare, än..

Kanske borde förbereda mig inför Kemiföreläsningen imorn istället. Sex timmar med fyra kapitel i den stora tunga engelska kemiboken. Borde kanske i alla fall ha en hum om vad de ska handla om.

_______

Ikväll är det röstning för Överstaben 2011 och lilla jag är nominerad till sekreterare. Hoppas på att ingen motnominerar sig så blir det en enkel match.

Drömde om det inatt. Frida som är nominerad till ordförande gjorde värsta uppträdandet. Brunmålad i ansiktet sjöng och rappade hon med en dansgrupp på 15 pers. Jag satt som näst i tur att gå upp och fick värsta ångesten. Haha

Sekreterarlook? =P




snöklädda berg lockar

När kylan biter i kinderna längtar jag efter att åka skidor!

Tänk vad underbart jag hade det när jag kunde åka varje dag.

 


dunk dunk

Vaknar för tidigt som vanligt Dunk Dunk. Kaka till frukost Dunk Dunk. Dusch lite mindre Dunk Dunk. Malin kommer förbi och tjôtar Dunk Dunk. Sover 2,5 timme. Vaknar och huvudvärken är borta! Nu efter en pizza och några kakor till känns det helt ok :)


En mycket rolig kväll igår!




 


jobbat för Gessle

Fasen Mia har smittat mig, min kompis brukar inte göra nått väsen av sig, men nu aj.

Jobbade ute på Hotel Tylösand igår på Guldgalan (för företagare i Halmstad) och var väl helt ok, inte jätteskoj men men. Bar en herrans massa tallrikar, 560 pers skulle ha trerätters =P
Och oj vad jag är glad att jag inte är diskare, de hade helt sjukt mycket disk! 3 tallrikar, 3 par bestick och minst 4 glas per person + allt från vanliga restaurangen och skålar och skit. Diskavdelningen på Tylösand är större än Bulls kök..

Ikväll blir det Halloweenfest med 150 pers, alla utklädda. Skoj skoj!

jodå

Har precis vart på intervju för överstaben 2011. Det gick bra, men hatar att man alltid kommer på saker man borde/ville säga precis när man lämnar rummet. Var dock bara nått jag tänkte att varför sa jag så, så ändå en bra känsla.

De hör av sig på måndag så då får vi se.


Grymma ÖS 2010

 

 

Nu blir det tvätt och plugg..

 


länge sedan

Är uppe tidigt idag med, herregud klockan på 06.30 och 07.15 två dagara i rad är inte ok. Ska iväg till tandläkaren snart, känns väldigt duktigt att ta tag i det.

Igår var vi på Harrys med delar av klassen och åt middag och gjorde musikquiz. Mycket gott, trevligt och skoj. Vi var faktiskt rätt duktiga på quizet.



plugg?

Jag sitter framför datorn och böckerna med en hund i knät och funderar på hur jag ska lägga upp mitt pluggande. Är tenta på fredag. Känns som om jag har fattat det mesta under kursens gång så kanske inte behövs så mycket plugg. Men kolla igenom allt får jag la göra i alla fall. Göra lite uppgifter också så ska de nog gå fint.


127 meter hög sändaremast på Grimeton



chico!

Vart ute på en rask promenad, tycker inte om ordet powerwalk eller hurtiga PW, men Chico tyckte nog det kunde gått lite raskare. Han är en jäkel på att dra i kopplet och gå fint vet han inte vad det är. Men han blev inte överkörd av några cyklar och antastade ingen så blev en härlig promenad.

Ikväll blir det handboll, Drott, med SKOLK. Har inte vart på en handbollsmatch sen hallen i Älvängen så ska bli skoj och nu är de la kanske lite bätter klass på det med.





RSS 2.0