Trevligt besök

Har haft far och bror på besök från i onsdags till imorse. Visste inte att Mikael skulle komma med så var en mycket trevlig överaskning och att träffa pappa igen var kul!

Vi har haft åkt skidor, helt ok men snön var lite dålig andra dagen i Nendaz, ätit gott och umgåtts. Var riktigt gott och trevligt med restaurangluncher och middagar och jag var även nere och åt frukost med dom. Var lite jobbigt att gå upp tidigt men var fett värt med hotelfrukost och allt vad de innebär!

En mycket trevlig sak var att Mikael gick runt och sa "oj va det är billigt här" titt som tätt. Jag trodde verkligen att Verbier var mycket dyrare än Val Thorens, vilket det säkert är i många fall, men var kul för mig att höra att t.ex. mat i affären och öl är billigare här.  Han var också lite imponerad av vår lägenhet och framförallt vår "magic carpet" fram till dörren. Skidåkningen säger han dock är bättre hos dom, kan så va eftersom snön var lite dålig här.

Men nu snöar de! Hoppas de kräksnöar hela dagen och natten och att de blir kallare! Då blir de lite puderåkning innan nästa besök med mor och LG anländer på onsdag kväll.


Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej gumman hoppas du är utvilad efter att ha fått gå upp så tidigt ett par dagar.Tack för gästfriheten pistvisningen i gula backar.I GP Två Dagar 7 feb var det ett reportage om Sankt Bernhard och passet.Det ligger ju inte så långt från er.Ps det var också lite info om laviner i samma reportageDsSköt om dig och ta hand om "familjen"Kramar

2009-02-08 @ 18:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0